Amb veu pròpia

Digues la teva! Com estàs? Com portes el confinament? Què és el que se’t fa més dur? Ara que no hi ha extraescolars ni esplais, quines activitats fas a casa? T’agraden les que et proposem a Fundesplai #Joemquedoacasa? Què t’agradaria fer quan acabi el confinament i puguis anar a l’esplai o l’escola?

Hem obert aquest espai participatiu “amb veu pròpia” perquè tothom qui vulgui, tingui l’edat que tingui, pugui compartir les seves reflexions sobre el confinament. Si vols participar, escriu-nos a ngasso@fundesplai.org o comparteix les teves opinions a les xarxes amb #JoemquedoacasaFundesplai. Moltes gràcies!

Elogi dels infants

Elogi dels infants

“Aquest escrit va per a vosaltres, pel Jofre, la Paula, la Salma, el Teo… per tots els infants i joves. Unes línies per a felicitar-vos i aplaudir-vos. Ho esteu fent genial! De debò.” Article molt potent i emotiu de Susagna Escardíbul, pedagoga de Fundesplai, com agraïment a tots els infants. Publicat a educa Barcelona.

20N cada dia!

20N cada dia!

Un article de la Federació Catalana de l’Esplai que ens parla de la necessitat d’aconseguir que el Dret al Lleure no es vegi interromput i es mantingui vigent durant aquests dies de confinament. “Vetllem per a què cada dia sigui 20 de novembre, i fem del lleure una gran festa, als parcs, carrers, i també a totes les llars.”

Sentir el vincle i fer-nos costat

Sentir el vincle i fer-nos costat

“Ha calgut quelcom inesperat i terriblement dur per adonar-nos que som éssers summament fràgils i vulnerables però també, afortunadament, summament capaços. Tan de bo aprenguem la lliçó: ens necessitem els uns als altres, fent-nos costat. Estiguem a l’alçada.” Llegeix les reflexions de Susagna Escardíbul,… no et deixaran indiferent…

Segueix-nos!

Rep les noves propostes directament al mail, subscriu-te al butlletí especial confinament.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d’educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.