Cursos online

Curs: MOOC Educació Emocional – Online – Subvencionat

Curs: MOOC Educació Emocional – Online – Subvencionat

Aquest estiu, les experiències educatives amb que acollim de nou als infants i joves, hauran de cercar espais de conversa, per a compartir moments durs i moments feliços viscuts, hauran de cercar experiències que ajudin a reforçar el valor dels petits gestos, l’empatia, la generositat, la solidaritat que hem vist aquests dies.

Més que mai ens calen experiències que treballin les emocions, que connectin amb allò viscut, que comparteixin i que mobilitzin els valors de la cooperació, la solidaritat, l’ajuda mútua, entre d’altres valors.

És per això que us proposem aquest curs online per a poder acompanyar emocionalment infants i joves a les activitats de lleure d’aquest estiu.

Dates: del 11/06/2020 al 31/07/2020
Durada: 10h
Preu: Finançat per la Direcció General de Joventut (Departament de Treball, Afer Socials i Famílies. Generalitat de Catalunya)

100% SUBVENCIONAT! A QUÈ ESPERES?

Segueix-nos!

Rep les noves propostes directament al mail, subscriu-te al butlletí especial confinament.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d’educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.